3/21/2012

The Hunger Games Week: Haymitch Abernathy

Jméno: Haymitch Abernathy
Věk: není přesně řečeno, ale je středního věku
Bydliště: 12.kraj, Vesnice Vítězů
Rodina: celá rodina včetně jeho přítelkyně byla zavražděna prezidentem Snowem za jeho chování ve Hrách
Barva vlasů:v první knize není zmíněna,ale filmový Haymitch má blond vlasy
Barva očí: myslím, že ve druhém díle se zmiňuje, že je má šedé
Mazlíčci: žádné v prvním díle nemá
Záliby: pití
Vlastnosti: vzhledem k tomu, že je většinu času opilý, nemůžeme přesně popsat jeho charakter, každopádně má hodně kousavé komentáře
Citace:

“Here's some advice. Stay alive," says Haymitch, and then bursts out laughing. I exchange a look with Peeta before I remember that I'm having nothing more to do with him. I'm surprised to see the hardness in his eyes. He generally seems so mild. 
'That's very funny,' says Peeta. Suddenly, he lashes out at the glass in Haymitch's hand. It shatters on the floor, sending the bloodred liquid running toward the back of the train. 'Only not to us.' 
Haymitch considers this a moment, then punches Peeta in the jaw, knocking him from his chair. When he turns back to reach for the spirits, I drive my knife into the table between his hand and the bottle, barely missing his fingers. I brace myself to deflect his hit, but it doesn't come. Instead, he sits back and squints at us. 
'Well, what's this?' says Haymitch. 'Did I actually get a pair of fighters this year?” 

"You’ve got about as much charm as a dead slug." 


~ 

Herec: Woody Harrelson
Věk: 50 let
Datum narození: 23.7.1961
Místo narození: Midland, Texas, USA
Životopis:
Proslavil se díky dvou postavám značně kontroverzních hrdinů, z nichž každý po svém se vypořádává s traumaty moderní civilizace. Psychopatickou krutostí se vyznačuje masový vrah Mickey, prchající se svou obdobně zvrácenou milenkou (Juliette Lewisová) před zákonem, v kriminálním dramatu Takoví normální zabijáci (r. O. Stone). Mimořádně přesvědčivý výkon, oceněný nominacemi na Oscara 1996 a na Zlatý glóbus 1996, předvedl v titulní roli provokativního vydavatele pornočasopisů v životopisném dramatu Lid versus Larry Flynt (r. M. Forman). 
  z osobnosti.cz

~ 
Fotografie:



zdroje:capitolcouture.pn, mockingjay.net, weheartit.com, osobnosti.cz, wikipedia.org

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...