11/02/2011

Novinky a nenovinky (1)

Už předem říkám, že se nejedná o pravidelnou rubriku

Ano, jedná se o nepravidelnou rubriku. Kvůli škole toho teď zase moc nestíháme, ale jednou za čas uveřejníme článek, který se tak trochu pokusí shrnout novinky a ne zrovna novinky, ale poměrně nové informace, které jsme se dozvěděly. 
 
Splynutí - Maggie Stiefwaterová
Originální název knížky je Forever, jehož doslovný překlad je navždy. Původně tato kniha tento název také nesla, ale nakladatelství Argo se nakonec rozhodlo knihu přejmenovat na Splynutí. Navždy se mi líbilo mnohem více. Ale obálka je jinak... nádherná. 
 
Dreamless - Josephine Angelini
A známe obálku druhé knihy od Josephine Angelini, pokračování knihy Starcrossed. Myslím, že je vážně pěkná, ale víc se mi líbí obálka prvního dílu. 
 
Paranormálové - Kirsten White 
 Ano, další relativně nová obálka, ze série Paranormálové - Zlodějka duší. Jsem zvědavá, jak se povede překlad a celkově, jak si nakladatelství s knihou poradí. Kniha má vyjít 17.11. 2011, na Slovensku měla vyjít 31.10. 

Hunger Games posters
Och ano... jsou nádherné. Už známe Hunger Games posters, známe trailer, jsem zvědavá, jestli bude jediný, nebo jich bude více, jako třeba u Harryho Pottera, známe krásnou animaci Reprodrozda. Každou novou informaci o tomhle filmu hltám a s každou novinkou se filmu nemůžu více dočkat. Doufám, že filmaři to nezkazí. Zatím vše vypadá více, než dobře. Na všechny postery se můžete podívat u Judit
 
Čarodějnice z HexHall - Rachel Hawkinsová
Čarodějnice z HexHall již mají svou obálku. Kniha by měla vyjít od nakladatelství Knižní klub . 
 
Christopher Paolini a jeho návštěva ČR
Myslím, že už dlouho kolují zvěsti o tom, že se do České republiky má v rámci cesty po Evropě u příležitosti vydání  posledního dílu příběhů o  Dračích jezdcích. Kniha nese název Inheritance. A ptáte se, kdy přijede? Ve dnech 3.-6.5. 2012 do Prahy :)

 Bloodlines, aneb Pokrevní pouta - Richelle Mead
Páni, od srpna to uteklo jako voda! Již tento měsíc má vyjít kniha Pokrevní pouta, aneb v originálním názvu Bloodlines, od naší úžasné Richelle Mead, autorky VA. Tak nezapoměnťe 28.11. by už měly být knížky na pultech! 

Ticho a 4.díl série Hush Hush - Becca Fitzpatrick
Tato knížka má také vyjít v listopadu 2011. Navíc se Becca rozhodla, že napíše i čtvrý díl. Jsem vážně zvědavá, co do toho všechno dá. Přijde mi to jako zbytečné protahování série, uvážíme-li, že série Hush Hush měla mít původně jen dva díly. Becco, doufám, že to nebude tvůj případ, ale někdy je méně více. 
Goliáš - Scott Westerfeld
Třetí díl od Scotta Westerfelda (autora Leviatana a Behemóta), by měl vyjít na jaře 2012. Přesnější datum zatím neznáme. 

Bitterblue - Kristin Cashore
Zamilovala jsem se do její knih. Jsou nádherné, silné a miluji je. Je to kniha, kterou bych si chtěla nejraději přečíst teď hned. Nedávno byla zveřejněna obálka ke třetí knize Kristin Cashore ze série příběhů Sedmi království. Datum vydání je 1.5. 2012 . Kniha by měla vyprávět o Bitterblue, která byla vedlejší postavou v knize Výjimečná. 

Tento článek by nevznikl nebýt ostatních knižních blogů. Mé zdroje jsou: Knižní doupě, Away from reality, BUX, Informace od nakladatelství Fragment

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...