6/29/2011

Waiting on Wednesday (4)


Waiting on Wednesday je meme hostované  Breaking the Spine. Cílem je vybrat jednu knihu, kterou si chcete přečíst.

Kniha: Kdo jiný než ty (Gossip girl, prequel)

Autor: Cecily von Ziegesarová

Anotace:

Jak to všechno začalo Než si Blair podmanila Constance Billard, než Serena zmizela na internátní školu a než Nate vstoupil mezi ně… Vítejte v New York City v Upper East Side, kde já a moji kamarádi obýváme ohromné byty na Páté Avenue a docházíme do těch nejlepších soukromých škol, jaké na Manhattanu stojí. Jsme chytří, zdědili jsme dokonale krásné tváře, oblékáme šaty vašich snů a víme, jak dobře rozjet večírek. Nemůžeme za to – už jsme se takoví narodili. Náš příběh začíná trojicí nerozlučných, okouzlujících přátel.

 Příběh Blair, Nata, Sereny a (v případě seriálu i) Chucka, mám vážně ráda. Nemůžu se dočkat, až se mi tahle kniha dostane pod ruku :)




2 komentáře:

  1. Tohle bych si taky chtěla přečíst, ale momentálně je v oběhu tolik nových knih, že nejsem schopná vybrat si, kterou přečíst jako první. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle knížku můžeš u mě vyhrát v giveaway :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...