6/26/2011

Posuď knihu podle obalu (14)



Kniha: Across the Universe

Autor: Beth Revis

Datum vydání: 11.1. 2011
Anotace (přeložená z goodreads.com):

Láska mimo čas. Vesmírná loď postavená na tajemství a vraždě.

Sedmnáctiletá Amy se připojí se svými rodiči jako "mražené zboží" na palubu obrovské vesmírné lodi Godspeed a čeká ,že bude probuzena na nové planetě za 300 let. Vůbec netušila,že by její zmrzlé tělo bylo rozmraženo o padesát let dříve a ona bude vržena do úplně nového světa vesmírné lodi ,která žije podle vlastních pravidel.



Amy si rychle uvědomí, že její probuzení nebyla jen porucha počítače. Někdo z pár tisíců obyvatel lodi se jí snažil zabít. A pokud Amy něco  brzy neudělá, její rodiče budou další.



Teď musí Amy rychle odhalit nejskrytější tajemství Godspeed.Ale z jejího seznamu podezřelých z pokusu o vraždu,je  tu jediný na kterém teď záleží: Elder, budoucí a láska,kterou neviděla přicházet. 



 

Názor: Mám ráda fialovou, takže se mi líbí i tahle obálka. Je tajemná, zavání tajemstvím a mně se líbí. Vážně. Písmo mi tam sedí a kdybych tuhle knihu viděla v knihkupectví, koupila bych si ji. Tuhle knížku si chci rozhodně jednou přečíst.



Toto meme pořádá Syki, více informací na jejím blogu

3 komentáře:

  1. Tvůj názor = můj názor :) fialovou mám hrozně ráda :) a ta obálka je moc hezká :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta obálka je dokonalá. Úplně si ji dokážu představit u mě na poličce... :) Vůbec by mi nevadilo, kdyby ji přeložili do češtiny a nechali orignální obálku, protože nevím, kdy se konečně dokopu k tomu, abych si ji přečetla v originále... :) A mimochodem, fialovou taky miluju... :)

    OdpovědětVymazat
  3. zrovna ji čtu, ta obálka je dokonalá, vnitřek zatím po třiceti stránkách nemůžu moc hodnotit.. :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...