7/06/2011

Waiting on Wednesday (5)


 Waiting on Wednesday je meme hostované  Breaking the Spine. Cílem je vybrat jednu knihu, kterou si chcete přečíst.

Kniha: THE PLEDGE

Autor: Kimberly Derting

Anotace:

V násilné zemi jménem Ludania, třídy jsou odděleny vlastními jazyky. I nejmenší přestupky jako podívání se do očí člověka z vyšší třídy během toho co mluví svým jazykem, se trestají okamžitou smrtí. Sedmnáctiletá Charlaina byla vždy schopna porozumět jazykům všech tříd a celý život strávila tím, že se to snažila udržet v tajnosti. Je pouze jedno místo, kde se může cítit volná, jsou drogové podzemní kluby, kde se lidi mohou chovat jako někdo jiný, než jim určuje svět. Tam také potká krásného a záhadného kluka Maxe, který mluví jazykem, který nikdy neslyšela...a její tajemství je skoro odhalena.

Charlie je přitahována Maxe i když si nemůže být jistá, jestli se mu dá věřit. Jak se nouzové cvičení přemění v opravdovou krizi a násilí se stupňuje, Charlie je jasné, že je klíčem k něčemu mnohem většímu: ona je jedinou šancí její země na záchranu před smrtícím režimem.

 


 


 


 

1 komentář:

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...