6/04/2011

Co se stalo a nestalo…v květnu


Zdroj rámečku: shabbyblogs.com


Květnu
-

Byl pozdní večer - první máj -
večerní máj - byl lásky čas.
Hrdliččin zval ku lásce hlas,
kde borový zaváněl háj.

 

To jen k začátku měsíce.

Květen vlastně až tak moc zajímavý nebyl. Jasně, byly maturity a vlastně ještě pořád jsou, ale že by to zrovna naší třídě ulehčilo práci, to ne. Obě jsme byly nemocné a čas jsme využili ke čtení. A co se teda vlastně za ten květen přečetlo?

.
Eon: Dragoneye Reborn (Eon, #1...  Les rukou a zubů (Les rukou a zubů, #1)  Výnimočná   (Hardcover) The Goddess Test (Goddess Test... Oh. My. Gods. Moon Called (Mercedes Thompson... Blood Bound (Mercedes Thompson... Iron Kissed (Mercedes Thompson... Bone Crossed (Mercedes Thompso... The Beginning (Glee, #1)


 

Maturity u nás na škole spoustu studentům zpříjemnilo týden. Spoustu suplů, spousty volna. Bohužel, naše třída je tak nějak zázračná (nebo má aspoň takovou přezdívku) z čehož plyne, že se nám suplované hodiny vyhýbají jak jen můžou. A poslední dva týdny se nás profesoři rozhodly trochu potýrat, takže dávají testy jak jen můžou.


 

Co se týče blogu, byla zde ukončena naše historicky první giveaway a s účastí jsme byly spokojeny, takže určitě čekejte další. Co se týče návštěvnosti, zase od minulého měsíce trochu vzrostla, za což jsme moc šťastné. Takže sem jen choďte a choďte.


 

Květen byl vlastně pro nás, nematuranty takový docela nezajímavý. Rozhodně gratulujeme všem kdo úspěšně odmaturovali a přejeme hodně štěstí v dalším studiu. A všem držíme palce, ať se jim závěr školního roku vydaří co nejlépe.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...