6/24/2011

Bude se u nás vydávat Riordan!

Pro všechny příznivce a fanoušky Ricka Riordana v ČR pozor! Nejen, že se Rickovi podařilo dobýt žebříček New York Times, navíc nám Fragment vydá jeho další knihy a to v průběhu příštího roku. Jedná se o knihy The Red Pyramid a The Throne of Fire (jedná se o první a druhý díl série Kane Chronicles) vyjdou na jaře a na podzim 2012. A úžasná kniha The Lost Hero u nás vyjde na jaře 2012. Na všechny tři se strašně moc těším.

A ještě díky blogu Varoin, známe obálku pátého dílu Percy Jacksona, který nese název Polsední z Bohů. Docela dramatické, nemyslíte? Já se rozhdoně nemůžu dočkat tehlech všech knížek, protože Ricka mám vážně ráda. Děkujeme, Fragmente!  

4 komentáře:

  1. Těším těším těším těším :D

    OdpovědětVymazat
  2. ja som ešte nečítala tieto knihy..ale no, mala by som začať ! :) Videla som však film Zlodej blesku.. a až na pár vecí ma celkom oslovil :)

    OdpovědětVymazat
  3. Percy je dobrej :) zatím sem četla jenom první díl, ale určitě si přečtu i další :)

    OdpovědětVymazat
  4. VeEee: Musím říct, že první díl je tak nějak nejslabší... je to nejspíš tím, že je Percy ještě malý... další díly jsou lepší a lepší :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...