5/19/2011

Souboj Harryho Pottera proti Percymu Jacksonovi

zdroj: weheartit.com
Minulý měsíc jsme zde uveřejnily anketu, která byla rozstřelem mezi kouzelníkem a polobohem, Harrym a Percym. K mému překvapení , se objevily hlasy i pro Percyho (kdybych hlasovala, asi bych hlasovala pro něj, prosím vás neukamenujte mě, ale s Percym jsem vyrůstala spíš než s Harrym, což ale neznamená,že Harryho nemám ráda, ba naopak, Harry a jeho příběh je jeden z nejlepších naší doby) a i když prohrál, prohrál s čestnými 15 hlasy. Takže zbylé hlasy, kterých bylo okolo 50 patřili Harrymu. Všem děkujeme za zúčastnění se ankety. A jak tomu tak bývá, po skončení jedné ankety se tu objeví druhá. A dnes se vás ptáme, kdybyste si mohli vybrat, čím byste byli? Upírem, Vlkodlakem, Andělem,Kouzelníkem, Polobohem nebo byste zůstali člověkem? Osobně jsme já i moje druhá polovina zvědavé, jak tohle dopadne.

2 komentáře:

  1. Nedivím se,že vyhrál Harry.Stydím se za to,že jsem nepřečetla ani jednu knihu o Harrym,ale viděla jsem alespon film :D. Filmový Percy mi padl hned do oka (ikdyž jsem film neviděla,ale herce jsem viděla :D) Číst Percyho mě nějak láká víc než knížky o Harrym.Vím,že Harry je klasika,ale prostě jsem asi divná :D.Strašně se těším až si koupím Percyho. Jinak k nové anketě vidím,že se upíři už moc nechytají :D Já hlasovala pro anděla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se také nedivím, že vyhrál Harry, protože je to opravdu klasika. Mám všechny díly a přečetla jsem je nejspíš milionkrát. Percy mě taky láká, ale bohužel jsem se k němu ještě nedostala. Ale Harry je prostě jednička...:)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...