5/15/2011

Posuď knihu podle obalu (9)

Starcrossed (Starcrossed #1) - Josephine Angelini


Anotace na goodreads:
Můžete vzdorovat svému osudu?


Helen Hamiltonová strávila svých šestnáct let života tím, že se snažila skrývat jak moc rozdílná je od všech ostatních-není to zrovna lehký úkol na malém ostrově jako je Nantucket. A věci začínají být komplikovanější. Noční můry o zoufalé pouštní cestě, po kterých se Helen probouzí vyprahlá, zjišťující, že její povlečení je pokryto špínou a prachem.. Ve škole jí pronásledují halucinace tří žen plačící krev...A když Helen poprvé překříží cestu Lucasu Delosovi, nemá ani ponětí, že jsou předurčeny sehrát hlavní role v tragédii, kterou Sudičky nechávají opakovat během historie.
Jak Helen objevuje tajemství jejího původu, zjišťuje, že mýty jsou něco více než jen legendy. Ale síly polobohů nemusí být dost, aby dokázali vzdorovat silám, které přitahují (tím myslím Lucas a Helen)-a které se snaží je od sebe odtrhnout.



Můj názor na obálku:
Dívka mající na sobě bledě růžovou tógu. Totálně řecký styl. To jak stojí na útesu mi mírně připomíná jednu scénu z Pýchy a předsudku. Určitě ji znáte. D8le ta bouřka, mohla bych si ji vyložit jako zlo i když je to možná pouze pozadí. Ovšem trochu k příběhu. Řecká tématika. Super. Už moc se těšim. Chystám se ji koupit až pojedeme se školou do Anglie. TAkže se někdy v červnu možná dočkáte recenze. No nic nevím co bych ještě řekla. Moc se na knížku těšim, obálka je super bla bla bla...


Jo už vim co jsem chtěla. Psala jsem, že dneska žádně posuď knihu podle obalu nebude, ale jak víte na psaní recenzí jsme dvě a špatně je pouze jedné polovině. Možná to není tak dobré jako od ní, ale to je jedno. Jestli je to opravdu horší tak vás moc prosím do komentářů to nepište. Sráží mi to sebevědomí :).
Mějte se hezky a užívejte poslední minuty víkendu
Nora

1 komentář:

  1. Tak na tuhle knihu se někdy chystám. Má strašně nádhernou obálku :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...