5/08/2011

Posuď knihu podle obalu (8)


Die for me 

Amy Plum
Překlad anotace z goodreads.com:
Můj život byl vždy nádherně normální. Ale stačil jeden moment, který vše změnil.

Najednou jsme byli já a moje sestra Georgia sirotci. Dali jsou naše životy do skladu a odjeli do Paříže žít s našimi prarodiči. A já věděla, že mám zničené srdce,zničený život, a že se už nikdy nebudu cítit normálně. A pak jsem potkala Vincenta.

Záhadného, sexy a znervózňujíce okouzlujícího ,Vinceta Delacroix ,který se objevil odnikud a dostal mě do kolen. A najednou jsem mohla svoje srdce znovu ztratit. Ale byla jsem připravená,že se to stane. Samozřejmě, nikdy není nic tak jednoduché. Protože Vincent není normální člověk. Měl hrozný osud, který ho staví v ohrožení každý den. Také má nepřátele... neživé,vraždící  nepřátele, kteří jsou rozhodnuti zničit všechny jeho druhu. 

Zatímco bojuji se skládáním zbytků kousků mého života zase dohromady, můžu riskovat odevzdat srdce-stejně jako život mé rodiny a mě samotné- na šanci na lásku?

Názor: O téhle knize jsem četla hodně názorů,někomu se líbila někomu ne. Mně se ta anotace líbí a obálka... jo, pro tu by člověk skoro umřel. Je vážně nádherná a kdybych takovouhle knížku viděla v knihkupectví ,rozhodně bych po ní bez váhání sáhla. Ta červená je prostě... krásná a v pozadí je moje milovaná Eiffelovka a ty jakoby tetování....ách. No prostě, moc krásná obálka, nemyslíte?

Toto meme pořádá Syki, více informací na jejím blogu :)

4 komentáře:

  1. Už ji mám na cestě z BD a jsem hodně zvědavá, jaká je. Tolik rozporuplných recenzí jsem dost dlouho nečetla.

    OdpovědětVymazat
  2. Syki: jo přesně, vůbec nevím co mám očekávat
    PS: Takže absťák kvůli BD právě skončil? :D

    OdpovědětVymazat
  3. Neskončil, to bylo předobjednané dávno, jen prodej spustili až teď, takže to až teď poslali. Absťák přetrvává :D

    OdpovědětVymazat
  4. Syki: :D tak to jo... držíš se dobře :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...