5/29/2011

Posuď knihu podle obalu (10)


Airborne
Constance Sharper
Avery věděla, že má štěstí na potíže, ale i ona je zaskončena když 6 stop a něco vysoká harpie se ukáže u jejích domovních dveří. Vyrovnávání se s existencí mýtického druhu? OK. Nevědomě se objeví uprostřed krutého harpiího konfliktu? Trochu méně OK. Muset se spoléhat na arogantního harpiího kluka, který se jí dostává pod kůži? Teď už si Avery není tak jistá jestli tohle může zvládnout.


Můj názor : Obálka je podle mého názoru krásná. Taková tajemná...Příběh také zní zajimávě. I když nejsou harpie náhodou ty co mají lidskou hlavu a ptačí tělo? Doufejme, že to tak nebude, protože si nedokážu představit, že by se Avery zamilovala dejme tomu do Orla...Každopádně bych si ji chtěla koupit a přečíst. O hezkosti kluka vás samozřejmě budu informovat. Takže to schrnu obálka krásná a příběh mě mírně napíná.

Užívejte víkendu

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...