5/07/2011

Glee Jak to všechno začalo - Sophia Lowell

Všichni fanoušci Glee pozor! Tahle knížka je oficiální „prequel“ k seriálu! Každé velké vystoupení potřebuje zahřívací kolo – chcete vědět, co se dělo, než Glee převzal pan Schuester? Kdy si Rachel poprvé uvědomila, že Finn je víc než jen natvrdlý fotbalista? Jak začal tajný románek Pucka a Quinn? A jak Glee fungovalo, než získalo pořádného vůdce? No upřímně, zrovna jim to neladilo... Připravte si Zlaté hvězdy a šplouchy – je čas zjistit, co se stalo, než tahle úžasná show začala!






Jak to u mě začalo


Na serál jsem se začala koukat potom, kdy všichni říkali jak je to úžasné a skvělé. První jsem si myslela, že to bude nějaká blbost. Opak je pravdou. Teď jsem správný Glee fanoušek, který netrpělivě čeká na každý nový díl. Proto jsem si také koupila knihu. Konečně se také od seriálu dostanu ke knížce...






Lesklý Glee
Musím jedině souhlasit se Syki, která ve své recenzi na tutu knihu napsala, že nápis Glee se opravdu moc hezky leskne. Všichni moji spolužáci dosvědčí, že jsem si s obale pořád hrála a že semi moc líbil. Teď je ovšem na čase knížku otevřít a zhodnotit její obsah.
Glee club na tom opravdu nebyl dobře, patřil ke spodině a všude na ně čekaly šplouchy a posměšky. To se trochu zlepšilo když mezi partu čtyř lidí (Kurt, Tina, Artie a Mercedes) přijde ambicoózní Rachel Berry.




    Kdo se mi nejvíc líbí...


Nevím jak vy, ale já zbožňuji Rachel a Finna. Rachel je sice trochu panovačná a ztřeštěná, přesto je ale moje nejoblíbenější postava. Quinn nemám ráda ani trochu. Na můj vkus je moc vypočítavá. Ostatní holky by ušly.
U kluků (i s Kurtem) to jednoznačně vyhrává Finn. Možná je občas trochu přihlouplý, ale mám ho ráda. A kdo jeváš oblíbenec?


Celkové zhodnocení...


Nevím jestli je tato kniha určená pro ty, které seriál neviděli. Každopádně v pondělí ji pujčuju kamarádce, která neviděla ani jeden díl, proto mě opravdu moc zajímá co na to bude říkat a jestli jí vlastně bude rozumět. Já jsem si uměla domyslet Rachel a její ztřeštěnost. Nevím, ale jestli to bude dobré i pro ty které jsou neznalci Glee. Já osobně jsem si knihu užila, protože jak jsem se dříve zmínila, jsem opravdový fanoušek Glee. Nebyla jsem ovšem z knihy odvázaná. Moc se mi líbila a můžete se vsadit, že si přečtu další díl, ale na pět hvězdiček to nebylo. Určitě si ji ale přečtěte. Hlavně vy fanoušci. Teď jak si to čtu tak pomalu zjišťuju, že se opakuju, ale přepisovat to nebudu. Tak ještě jednou a naposledy přečtěte si ji.
A knize uděluji...

3 komentáře:

  1. přečtu, přečtu:D a už aby byl další díl!!:D

    OdpovědětVymazat
  2. Takže to stojí za to? .) Seriál miluju, ale knížkou jsem si zatím nebyla zrovna 2x jistá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, seriál je rozhodně lepší...s časovým odstupem bych recenzi napsala jinak a dala trochu nižší hodnocení...takže klidně si to přečti, jenom od toho nic nečekej

      Vymazat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...