5/26/2011

Děsivé období - konec školního roku



Konec školního roku je nejobávanější část školního roku snad všech studentů. A je rozhodně důvod proč. Pro ty, co jsou na střední to znamená závěrečné testy skoro ze všech předmětů, a když ne závěrečné tak aspoň z posledních látky, které my máme docela dost. Pro ty, kdo jsou na vysoké to znamená zkoušky, pro ty co školu končí, státnice. Všem držíme pěsti ať se jim zkoušky a testy podaří co nejlépe.


 

U nás je to zrovna tak, jako na mnoha jiných školách. Profesoři začínají dávat děsivé množství testů a my se snažíme připravovat jak jen to jde. Ale každý má své limity a my ty své pomalu, ale jistě dokončujeme. Ještě,že za dva a půl týdne odjíždíme. Díky bohu nám to zabere poslední celý týden před uzávěrem známek, takže by nám tohle krušné období mělo skončit brzy. Vlastně se teď trochu rozpadne, neboť příští týden nastupují didaktické testy, kde bude sedět (doufejme) mnoho našich profesorů, takže bychom si mohly zase trochu vydechnout.


 

Tumblr_lio42jq8t01qits4zo1_500_largeCo se týče již zmíněného výletu, nedávno jsme vás prosily o to, jaké knížky by jsme si podle vás měly koupit. Děkujeme za vaše názory a klidně pište dál, každý tip oceníme ;). Datum zájezdu je 11.-19.6. Články se pokusíme přednastavit,ale bohužel pokud se nestane zázrak, internet v Anglii nechytíme.


  

Co se týče knih, očekávejte někdy v blízké době recenze na zbylé 3 díly Mercedes Thompson. Tyhle knížky jsem přelouskala s čajem v posteli a náramně si je užila. Také jsem se dnes stavila v knihovně pro jednu knížku. Jen tak pro představu, odešla jsem s osmi. Knihovna se pro stává asi nebezpečným místem jako BD nebo knihkupectví.

Tumblr_lkz92wtljb1qag1m4o1_500_large

 

Takže ještě jednou, všem hodně štěstí ve škole, ať jste na základní nebo vysoké, ať se vám vydaří vaše testy a ať vám čas do prázdnin uteče co nejrychleji. :)


 

Zdroj obrázků: weheartit.com
 


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...