2/04/2011

Knížky na jeden dech

HUSH HUSH SERIES (obálka Zavržený# 1)
Když jsem poprvé uviděla obálku, odmítala jsem tu knihu číst. Definovat co bylo na obálce se nedalo bez znalosti příběhu => byla prostě odpudivá. Až jednoho krásného dne jsem neměla co s sebou na dovolenou a v knihkupectví nic nového nebylo. Když jsem knihu začala číst, nemohla jsem přestat a přečetla ji na jeden zátah. Každá chce mít svého Patche!
info o Zavrženém(obsahuje spoilery):
 Nora je obyčejná holka co chodí do obyčejné školy a má střelenou kamarádku Vee. Nora je perfekcionistka, vše musí mít precizně udělané a její neojblíbenější hudba je barokní. A když jí Patch naruší její klidný život a odhalí o ní všechny věci,které by snad věděla jen nejlepší kamarádka,začne ji... děsit?! Objevuje se na stejných místech jako ona, má pocit, že jí pornásleduje. Navíc se do toho plete někdo další, kdo jí chce opravdu něco udělat. Ve městě se objevu nový kluk Elliot s podivným klukem Julesem,který vždy zmizí když je poblíž Patch. Kdo je Elliot  a Jules? Co po ní chce Patch? Kdo jí usileje o život? A můžou být Patch a Nora někdy spolu?...





odkaz na stránky Beccy Fitzpatrick : www.beccafitzpatrick.com













Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...