2/11/2011

Halo (Halo #1) - Alexandra Adornetto


Tři andělé- Gabriel, bojovník; Ivy, léčitelka; a Bethany, nejmladší a nejvíc lidská - jsou sesláni z Nebe aby přinesli dobro do země, která podléhá temnotě.Musí se soutředit, aby skryli svou zář, své nadpřirozené síly a ze všeho nejvíce svá křídla, ale během toho se nesmí zaplést s lidmi. Co se stane když někdo udělá něco co je proti pravidlům...?...to se budu muset dočíst...
 























přeloženo z :  goodreads.com








-Takže teď jsem zhruba v první třetině...to je jedno... novinky: ten kluk do koho se Bethany zamiluje se jmenuje Xavier Woods (nevim jak vy, ale já rozhodně nejsem fanoušek jména Xavier)...její kamarádka ji pozve na party a ona se tam "mírně" opije...další info coming soon..
Jak se tak koukám na ten stav čte se, tak si řikám, že ještě dlouho se číst bude. Tohle je jedna z mála knih do které se stále nemohu začíst. Je to přesný opak Hunger games (děj ponechme stranou). Ona je pořád někde s Xavierem. To už rovnou mohla autorka napsat ,, žili spolu šťastně až do smrti." I když se tam teď objevil nějaký kluk. Asi bude ten špatnej...možná se do něho taky zamiluje a bude z toho trojúhelník jako v případě Belly (už dlouho nic neporovnávám se Stmíváním). Asi ji eventuelně někdy dočtu...někdy...časem...každopádně v brzké době (okruh 1 roku) neočekávejte žádné novinky. Mám doma Stefanův deník (Upíří deníky) a 4. díl Percyho Jacksona takže tohle odsunu stranou. Počkat ještě jsem tady vyhrabala hraběte Monte Christo a mám povinnou četbu : Bylo nás pět. tákže pá pá Halo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...