2/16/2011

CRESCENDO (Hush Hush # 2) - Becca Fitzpatrick

                                                         Další super knížka.
V této knize prochází Nořina a Jevova (Patchovo pravé jméno) láska těžkou zkouškou. Nora jednou svému andělu strážnému řekne, že ho miluje, ale on jí neodpoví a odjede na příjezdovku Marcie. To samozřejmě Noru vytočí a rozejde se s ním. Následuje hodně vtipných scén, kdy Nora dělá Patchovi naschvály. Jako např. když si "vypůjčí" jeho džíp. On začne randit s Marcie a zároveň se stane jejím strážným andělem. Nora navíc podezřívá Patche, že zabil jejího otce. Navíc zjišťuje, že muž, kterého patnáct let považovala za otce, není její biologický otec. Byl to opravdu Patch kdo ho zabil? Dozví se Nora identitu jejího biologického otce ? To vše je v knize, která by teď měla vyjít v češtině.
Hodnocení: Chcete se pobavit a zároveň si postesknout, že nemáte Patche doma? Potom tohle je knížka, kterou přesně hledáte Nemá chybu a už opravdu moc se těším až vyjde Silence (podzim 2011). Přečtte si jí, určitě to stojí za to.






Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj komentář! Jsme zvědavé na tvůj názor a jsme rády, že ho s námi sdílíš. Občas se stane,že nejsme schopny odpovědět na všechny komentáře, ale neděste se, všechny komentáře si přečteme a máme z nich radost :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...